Fotovoltaica d’injecció a Xarxa

Energia solar fotovoltaica

Instal·lacions fotovoltaiques de connexió a la xarxa.

Què és una instal·lació de connexió a xarxa ?

Una instal·lació de connexió a xarxa és una instal·lació on tota l’energia produïda per els panells solars és injectada a la xarxa elèctrica. Aquesta energia elèctrica és aprofitada per altres usuaris.
La companyia elèctrica compra aquesta energia a un preu lleugerament superior a la que el productor d’energia fotovoltaica la compra ( cada pais té les seves pròpies tarifes).

Els països denominats emergents, principalment els països llatinoamericans necessiten gran quantitat d’energia elèctrica per satisfer la demanda elèctrica de noves fàbriques. Els governants d’aquests països opten per l’energia fotovoltaica per no haver de comprar l’energia als països del costat i així no contribuïr a la ja prou contaminada atmòsfera.
Tant els governs obrint concursos de licitacions com les empreses o persones privades estàn fent que el creixament de l’energia fotovoltaica augmenti any darrera any.

Què oferim ?
Actualment a Espanya aquest tipus de instal•lacions estàn greument penalitzades, i al’espera que la situació política canvï hem ampliat horitzons.
Gràcies a la nostra experiència en aquest tipus d’instal•lacions ens permeten que clients d’altres països contractin els nostres serveis com :

  • Direcció in situ d’instal•lacions fotovoltaiques.
  • Disseny, cubicatge i redacció de projectes.
  • Proveïment del material necessari.
Us presento un dels nostres projectes més recents :
215Kw repartits en 3 teulades a l’empresa Sykes de El salvador.

Instal·lació fotovoltaica injecció xarxa

Instal·lació fotovoltaica injecció xarxa

Instal·lació fotovoltaica injecció xarxa

Instal·lació fotovoltaica injecció xarxa el Salvador